APU l-a eliberat pe Makarov de invadatorii ruși  facebook.com/Андрей Nebitov

În districtul Makarov din regiunea Kiev, un ocupant rus a trecut peste comandantul său, colonelul Yuri Medvedev, pe un tanc, învinovățind moartea a jumătate dintre colegii săi.

Acest lucru a fost raportat pe pagina din rețeaua socială de jurnalistul Roman Tsymbalyuk.

Potrivit jurnalistului, două btgr 37 brigadă separată de pușcă motorizată (v/h 69647, Kyakhta) a ocupanților în timpul luptelor din zona Makarov din mai mult de 1.500 de militari au pierdut aproximativ 50% din personalul lor, mulți soldați au fost răniți de severitate variabilă.

“Un soldat al Batalionului de tancuri al celei de-a 37-a brigăzi separate de puști motorizate a dat vina pe moartea prietenilor-colegi ai comandantului brigăzii, colonelul Yuri Medvedev. Alegând un moment convenabil, în timpul bătăliei, a trecut peste comandantul care stătea lângă el cu un tanc, rănindu-și ambele picioare”, a spus Tsymbalyuk.

în prezent, colonelul Medvedev se află într-un spital de pe teritoriul Belarusului, așteptând compensații bănești pentru un prejudiciu de luptă primit în timpul executării unei “operațiuni militare speciale pentru a proteja Donbass.”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.