Forțele Armate ucrainene au doborât elicopterul ocupanților/fotografia comenzii Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei Forțele Armate ucrainene au doborât elicopterul ocupanților/fotografia comenzii Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei

În Regiunea Luhansk, armata ucraineană a doborât un elicopter rus Mi-24.

Acest lucru este raportat pe Facebook de către Serviciul de Relații Publice al Comandamentului Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

“Astăzi, pe 12 mai, în Regiunea Luhansk, un artilerist antiaerian al celei de-a 81-a brigăzi separate de aeronave a DSHV a Forțelor Armate din Ucraina a găsit un grup de patru elicoptere inamice, iar din Stinger MANPADS l-a doborât pe liderul celei de-a doua perechi”, se arată în raport.

De asemenea, se remarcă faptul că unitățile de apărare aeriană ale DSHV continuă să efectueze misiuni de luptă și să distrugă mijloacele inamice de atac aerian.

După cum a raportat UNIAN, mai devreme în districtul Izyum din regiunea Kharkiv, armata ucraineană a doborât un alt elicopter rus Ka-52. Elicopterul a fost doborât de la polonezul MANPADS “Perun” al celui de-al 95-lea ODSHBR: acest elicopter rus costă 16 milioane de dolari.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *