armata ucraineană a doborât o dronă rusă de precizie/foto Wikipedia

armata ucraineană a doborât drona inamică”Cube-UAV”.

Acest lucru a fost raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“Acesta este un rus de înaltă precizie grevă vehicul aerian fără pilot “Kub-UAV”. Potrivit propagandiștilor ruși, avantajele complexului sunt o lansare ascunsă, o precizie ridicată a bombardamentelor, zgomot și ușurință în utilizare. Dar tocmai un astfel de” fără analogi “a fost” dezorientat”cu succes ieri de specialiștii în războiul electronic, iar infanteriștii au fost doborâți cu mai multe focuri bine direcționate din arme de calibru mic în Regiunea Luhansk”, se spune în raport.

Statul Major General a menționat că un UAV de acest tip a fost prezentat la Expoziția Internațională de arme din 2019. Și în martie 2022, ocupanții ruși au efectuat pentru prima dată utilizarea de luptă a acestei drone în regiunea Kiev.

 fotografia serviciului de relații publice 24 OMBr numit după regele Daniel fotografia serviciului de relații publice 24 OMBr numit după regele Daniel

Reamintim, după cum scrie Reuters, Rusia își poate permite să ducă un război lung în următoarele săptămâni critice.anterior, UNIAN a scris că se știe despre muniția cu fosfor cu care Rusia bombardează Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.