un eșec pentru inamic s-a încheiat cu o bătălie de recunoaștere în zona satului Vershina/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseUn eșec pentru inamic s-a încheiat cu o bătălie de recunoaștere în zona satului Vershina/foto a Ministerului Apărării al Federației Ruse

în regiunea Luhansk, ocupanții încearcă să stabilească controlul asupra Gorny și au ocupat deja Nikolaevka.

Acest lucru este raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în rezumatul de seară.

Se remarcă faptul că, în direcția Bakhmut, inamicul a tras din artilerie de diferite calibre la pozițiile ucrainene din zonele așezărilor Nikolaevka, Berestove, Klinove, Toretsk, Novoluganskoye, Pokrovskoye, Lugansk și Kodema. Aviația armatei invadatorilor a lovit lângă Klin.

“Ocupanții încearcă să stabilească controlul asupra așezării Gorskoye. Forțele grupurilor de asalt din Corpul 1 al Armatei au capturat Nikolaevka”, se spune în mesaj.

În același timp, un eșec pentru inamic sa încheiat cu o bătălie de recunoaștere în zona satului Vershina.

inamicul a încercat fără succes să încătușeze acțiunile unităților ucrainene din zona Klinove.

În direcția Novopavlovsky, inamicul a tras în pozițiile unităților AFU din tancuri și artilerie lângă Pavlovka, Ugledar și Prechistovka. El a efectuat atacuri aeriene în zonele așezărilor Pavlovka, Ugledar și șevcenko. În apropierea celor din urmă, armata ucraineană a dat invadatorilor o luptă dură și ia forțat să se retragă.

Citește și:  Bătălia pentru Donbass: APU a respins asaltul trupelor rusești într – una din direcții-Statul Major General Bătălia pentru Donbass: Forțele Armate ucrainene au respins asaltul trupelor rusești într – una din direcții-Statul Major General neo-naziștii ruși au fost chemați în mod deschis să omoare ucraineni pașnici (foto) Neo-naziștii ruși au cerut în mod deschis să omoare ucraineni pașnici (foto) agenții inamici încă operează în Ucraina, sabotorii au fost reținuți la Kiev-Statul Major General Agenții inamici sunt încă operează în Ucraina, sabotori au fost reținuți la Kiev-Statul Major General

Potrivit Statului Major General, pentru a identifica punctele slabe în apărarea unităților ucrainene, ocupanții au implicat grupuri de sabotaj și recunoaștere în zonele așezărilor Vremovka, Novoselki și Neskuchnoye. Soldații ucraineni i – au descoperit cu succes-inamicul s-a retras cu pierderi grele.

Inamicul nu a condus ostilități active în direcțiile Avdiivka, Kurakhiv și Zaporizhia. Pentru a preveni transferul rezervelor în alte direcții, el a tras în pozițiile trupelor ucrainene din tancuri, mortare, artilerie cu butoi și rachete în zonele Avdiivka, Peski, Poll, Maryinka, Grushovy și Novopol.

Încercarea ofensivei inamicului în direcția Maryinka a fost puternic suprimată de APU.

În direcția Donetsk, inamicul continuă să bombardeze unitățile Forțelor de apărare cu artilerie cu butoi și rachete, mortare și tancuri de-a lungul liniei de contact. Principalele eforturi se concentrează pe direcțiile Severodonetsk și Bakhmut, este ancorat în poziții capturate anterior în zonele Loskutovka și Ray-Alexandrovka. Încercarea de a reface pierderile.

inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă în direcția Kramatorsk.

După cum a raportat UNIAN, armata ucraineană a oprit ofensiva ocupanților ruși în direcția periferiei sudice a Lysychansk, Regiunea Luhansk – a provocat pierderi inamicului și i-a forțat să se retragă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.