în Regiunea Luhansk, luptătorii Brigăzii a 24-A au distrus BRDM-2 cu o fotografie/captură de ecran vizată din videoclipÎn Regiunea Luhansk, soldații brigăzii 24 au distrus BRDM – 2 cu o fotografie/captură de ecran bine orientată din videoclip

Soldații celei de-a 24-a brigăzi mecanizate separate numite după regele Daniel au înregistrat o altă unitate de echipament distrus al invadatorilor. Au aruncat în aer BRDM-2 în Regiunea Luhansk.

Centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina a împărtășit informații despre acest lucru pe pagina sa oficială de Facebook.

Videoclipul arată cum apărătorii ucraineni din Brigada 24 au văzut BRDM-2, un vehicul de recunoaștere și patrulare de luptă. Se mișca cu o viteză destul de mare pe drum, dar proiectilul încă a prins echipamentul.

Probabil, împușcătura a fost trasă din sistemul ucrainean de rachete antitanc “Stugna-P”. Proiectilul a zburat de-a lungul unei traiectorii de buclă, care este tipică pentru acest ATGM. Cu toate acestea, Centrul de presă al Statului Major General nu a împărtășit informații exacte în această privință.

Amintiți-vă că cele mai aprige bătălii au loc în prezent în regiunile Luhansk și Donetsk. În fiecare zi în Donbass, APU respinge aproximativ zece atacuri inamice. Invadatorii au reușit să avanseze în Severodonetsk și acum controlează 70% din oraș. Rashiștii atacă și în direcția Liman: infanteria cu sprijinul elicopterelor a intrat în luptă.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.