rușii continuă să coajă Nikolayevshchina/fotografie t.me/senkevichonline rușii continuă să coajă Nikolayevshchina/fotografie t.me/senkevichonline

Pentru o zi în Nikolayevshchina, ca urmare a atacurilor invadatorilor, 9 persoane sunt rănite.

acest lucru a fost raportat de către președintele Consiliului Regional Nikolaev Anna Zamazeeva.

Potrivit ei, Districtul Bashtansky și Nikolaev au fost cele mai decojite.

De asemenea, decojirea a fost înregistrată în comunitatea Bereznegovat – o așternut de conifere ardea pe teritoriul pădurii Balabanovsky.

“În general, 9 persoane au fost rănite în regiunea Mykolaiv în ultima zi. Nu există copii printre victime. Toate victimele au fost duse la instituțiile noastre medicale și primesc asistența necesară”, a menționat președintele Consiliului regional.

Citește și:  există o garanție că nu vor fi împușcați: generalul-maior al rezervației SBU a povestit despre prizonierii din Azov “Există o garanție că nu vor fi împușcați”: generalul-maior al rezervației SBU a spus despre”Azov” capturat pierderile Federației Ruse în războiul cu Ucraina au trecut o nouă marcă psihologică (infografic) pierderile Federației Ruse în războiul cu Ucraina au trecut o nouă marcă psihologică (infografic)

Zamazeeva a adăugat că, în general, începând cu această dimineață, există 252 de persoane rănite de atacurile inamice în spitalele Mykolaiv, iar 73 de victime au primit îngrijiri ambulatorii.

Amintiți-vă că invadatorii ruși au crescut intensitatea bombardării trupelor ucrainene din mortare și artilerie cu butoi în zonele Snigirevka, Vysokopolye și Zolotaya Balka din regiunea Mykolaiv.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.