În regiunea Mykolaiv, AFU a distrus un punct de control și un depozit de muniții/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Pe teritoriul regiunii Mykolaiv, apărătorii ucraineni au lovit lovituri bine îndreptate asupra ocupanților. Au distrus postul de comandă al inamicului și depozitul de muniții din districtele Snigirev și, respectiv, Bashtansky.

Aceste informații au fost împărtășite de centrul de presă al comenzii operaționale “Pivden” în Rezumatul tradițional din față.

“Unitățile noastre au provocat 4 lovituri precise asupra țintelor ostile din regiunea Mykolaiv. Drept urmare, punctul de control și depozitul de muniție al inamicului din districtele Snigirev și Bashtansky au fost distruse”, a spus Pivden OK.

Raportul spune, de asemenea, despre bombardarea orașelor ucrainene pașnice de către ocupanți. Noaptea, cinci rachete au fost trase la Bashtanka. Ca urmare a grevelor, mai multe case private au fost distruse, o persoană a fost ucisă, iar alta a fost rănită.

Nikolaev a fost bombardat dimineața. Invadatorii au intrat într-un hotel, trei instituții de învățământ și un stadion. Magazinele, clădirile de apartamente și întreprinderile au fost, de asemenea, avariate.

Teritoriul Shirokovskaya hromada a fost decojit noaptea și dimineața. O lovitură a fost înregistrată în turnul de apă. Și continuă să lovească la bereznegovatskaya hromada.

O parte a raportului de la Pivden OK se referea la creșterea numărului de trupe rusești din sud și la o mină navală care a plutit în apropierea coastei Odesei. Acum se lucrează la neutralizarea dispozitivului exploziv.

Amintiți-vă că în ultimele săptămâni, APU a distrus în mod regulat depozitele de muniții inamice. Numai în ultimele 24 de ore, apărătorii ucraineni au aruncat în aer trei astfel de facilități în regiunea Herson.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *