În regiunea Mykolaiv, AFU a doborât două drone kamikaze rusești” Lancet “/foto Statul Major General

Două drone kamikaze au fost doborâte de forțele Comandamentului aerian Pivden, cu care rușii au încercat să atace pozițiile AFU din regiunea Mykolaiv.

Potrivit lui Vladislav Nazarov, un reprezentant al comenzii, vorbim despre dronele Lancet kamikaze.

De două ori în Nikolayevshchina inamicul a încercat să atace cu ajutorul dronelor kamikaze “Lancet”, care au fost distruse pe bună dreptate de unitățile noastre de rachete antiaeriene pentru a-și realiza misiunea zdrobitoare – a spus Nazarov.

În plus, în ultima zi, numărul de rashiști în direcția sudică a frontului a fost redus cu 47 de persoane, iar vehiculele blindate și auto – cu 7 unități.

despre “Lancet”

Acest UAV are o viteză de 110 km/h în timpul zborului orizontal și 300 km/h când se scufundă în țintă. Și gama sa ajunge la 40 de kilometri.

În plus, dispozitivul este echipat cu un canal de comunicare de televiziune care transmite o imagine a țintei, ceea ce vă permite să confirmați succesul înfrângerii. 

Anterior, UNIAN a publicat un reportaj foto despre modul în care luptătorii “Armatei Drone” sunt instruiți în Ucraina. Ulterior, acești tipi ar trebui să fie “ochii” militarilor pe câmpul de luptă, direcționând cu exactitate focul AFU asupra țintelor inamice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.