Bratchuk este sigur că nu va exista front din Transnistria/foto Wikimedia CommonsBratchuk este sigur că nu va exista nici un front din Transnistria/foto Wikimedia Commons

Președintele șefului administrației militare regionale din Odessa, Serghei Bratchuk, nu se așteaptă la un atac al ocupanților din Transnistria.

el a declarat Acest lucru în timpul teletonului Informațional all-ucrainean.

“Nu va exista un al doilea front. Ucraina și-a dovedit puterea și puterea”, a spus el.

Bratchuk a adăugat, de asemenea, că acum rușii nu au posibilitatea de a efectua o aterizare în regiunea Odesa.

Citește și:  fregata rachetelor rusești continuă să amenințe Ucraina în Marea Neagră-OK South Fregată de rachete rusești continuă să amenințe Ucraina în Marea Neagră-OK”Sud”  Ministerul de Interne a spus De ce Putin a nerecunoscut Transnistria Ministerul de Interne a spus De ce Putin are nevoie de Transnistria nerecunoscută motivul eșecului mobilizării în Transnistria nerecunoscută este numit Motivul defalcării mobilizării în Transnistria nerecunoscută este numit

“Dacă vorbim despre riscurile debarcărilor amfibii, atunci există încă din primele zile ale unei invazii pe scară largă și va dispărea odată cu victoria și dobândirea păcii de către Ucraina. Dar astăzi nu există o astfel de activitate în procesul pregătitor, și anume în desfășurarea unei operațiuni amfibii marine. Inamicul nu are nici mijloacele, nici forțele pentru aceasta, nu există toate componentele care ar trebui să însoțească această operațiune amfibie”, a spus el.

Bratchuk a mai spus că navele rusești se regrupează și efectuează manevre constante în Marea Neagră.

“Există două nave care transportă rachete de croazieră pe mare de tip calibru în Marea Neagră, există nave mari de debarcare cu echipaje și personal la bord. De asemenea, vedem că pe insula Snake inamicul încearcă să echipeze poziții, sisteme de apărare aeriană, lansatoare de rachete multiple, radar, personal al garnizoanei temporare de ocupație. Dar măsurile de descurajare pe care forțele noastre militare le – au efectuat și le desfășoară dau rezultate-vedem că navele inamice s-au mutat la o distanță sigură, după cum consideră ei. Dar amenințarea atacurilor cu rachete rămâne ridicată”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Comandamentului Operațional Pivden, 2 rachete și 5 nave mari de aterizare ale ocupanților continuă să blocheze transportul maritim în Marea Neagră. Amenințarea atacurilor cu rachete și a debarcărilor amfibii rămâne.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.