rachetele inamice au fost doborâte în regiunea Odesa/foto facebook.com/Командование Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei rachetele inamice au fost doborâte în regiunea Odessa/foto facebook.com/Командование Forțele Aeriene APU

Peste Odessa și zona regiunii, forțele de apărare aeriană au doborât rachetele ocupanților ruși.

Sergey Bratchuk, președintele șefului administrației militare regionale din Odessa, a scris în telegramă că rachetele inamice au fost doborâte din nou.

“…Peste Odessa și zona regiunii, rachetele inamice “minusnul” din nou. Datorită apărării aeriene!”- a remarcat el.

Comandamentul operațional ” Pivden “a raportat că inamicul din Crimeea ocupată a tras rachete de croazieră de tip” Onyx “în regiunea Odessa, canalul din Telegramă” Odessa. Oficial.”

“…Inamicul continuă să atace regiunea Odessa cu rachete de croazieră de tip Onyx din complexul de rachete de coastă, care se află în Crimeea ocupată temporar. Noaptea a avut loc o încercare de a lovi Districtul Belgorod-Nistru, iar dimineața – Odessa în sine…”,- spune mesajul.Pivden a subliniat faptul că forțele ucrainene de apărare aeriană a distrus rachete inamice în aer.

Reamintim, pe 20 iunie, rețeaua a raportat că s-au auzit explozii în Odessa.

Este demn de remarcat faptul că Rusia a invadat teritoriul Ucrainei dimineața devreme pe 24 februarie și a început un război pe scară largă. Inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, iar apoi – civili, în special în Odessa și în regiune, au existat victime și victime.

apărătorii Ucrainei au dat inamicului o mustrare demnă. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 20 iunie, 130 de rachete de croazieră inamice au fost eliminate în țara noastră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.