întreprinderile și instituțiile din regiune au dat transportul armatei/fotografie ua.depositphotos.com

Mașinile care se află pe zonele de penalizare din Regiunea Rivne vor fi transferate la nevoile Ministerului Apărării și ale armatei ucrainene. Unele întreprinderi și instituții au renunțat voluntar la transport

Acest lucru este raportat de șeful administrației militare regionale Rivne, Vitaly Koval, pe Facebook.

“Autoconfiscarea”, care se află în procedură penală, este confiscată – acesta este transportul în care au fost transportate droguri, participanții la un accident” în mișcare” și mașinile arestate printr-o hotărâre judecătorească”, a spus Koval.

În același timp, el a subliniat că unele întreprinderi și instituții din Regiunea Rivne au oferit transportul pentru nevoile armatei, și anume mașinile de colecție. Potrivit acestuia, peste 50 de mașini au fost deja atrase pentru armata ucraineană, dintre care 34 au fost confiscate de la șoferii beți.

Este demn de remarcat faptul că administrația militară regională a regiunii Transcarpatia a decis să profite de mașini de la șoferii beți pentru nevoile armatei.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, șeful Administrației Regionale de Stat Rivne Vitaly Koval a spus că șoferul din Rivne și-a pierdut mașina în favoarea armatei ucrainene. Poliția a confiscat o mașină de la un șofer în stare de ebrietate. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.