REUTERS

În regiunea Rostov, prizonierilor li se oferă să se alăture forțelor de ocupație.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“Atunci când există o nevoie urgentă de a umple unitățile Forțelor Armate ale Federației Ruse și alte grupuri armate teroriste create ilegal, lucrările continuă în coloniile corecționale din regiunea Rostov cu propunerea de a se alătura forțelor de ocupație în schimbul amnistiei. Suntem gata să luăm pe toți în Forțele Armate ale Federației Ruse, chiar și pe cei care nu au experiență în serviciul militar”, informează statul major General.

războiul ruso-ucrainean

Forțele de apărare ale Ucrainei dau o mustrare demnă și împiedică funcționarea ofensivă a Forțelor Armate ale Federației Ruse în toate direcțiile.

În timpul zilei, ocupanții au încercat să obțină un punct de sprijin pe granițele capturate, au regrupat trupele, au restabilit capacitatea de luptă, au completat stocurile de rachete, muniție și combustibil și lubrifianți.

Din cauza pierderilor semnificative de personal și a scăderii ritmului ofensivei, inamicul continuă să formeze o rezervă pe teritoriul Federației Ruse.

de asemenea, se remarcă faptul că în zonele operaționale ale Mării Negre și Azov, condițiile meteorologice erau de partea armatei ucrainene și au forțat navele ocupanților să se întoarcă la bazele și bazele navale.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.