fotografie ua.depositphotos.com

În regiunea Sumy, soldații ucraineni au reușit să efectueze un schimb local de prizonieri – un ocupant rus pentru șase prizonieri ucraineni.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky în timpul unui Teleton de informare.

“Ocupanții comit teroare împotriva cetățenilor. Ei intimidează oamenii, iau cheile adăposturilor, amenință să ardă casele. Au distrus serviciul de servicii funerare, stația de asistență medicală de urgență și au luat o ambulanță. Dar sunt atât de curajoși doar cu populația civilă. De îndată ce se întâlnesc cu luptătorii apărării, aruncăarme, mergeți pe jos până la graniță, fugiți acasă”, a spus șeful regiunii.Zhivitsky a mai spus că recent luptătorii ucraineni au reușit să efectueze un schimb local de prizonieri.

“a efectuat o operațiune de schimb. Au schimbat un sergent rus cu 6 dintre prizonierii noștri. După aceea, o coloană mare de echipamente rusești s-a întors înapoi la granița rusă”, a adăugat el.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.