depozitele cu produse de vopsea și lac au luat foc în Sumy după bombardarea rusă/foto REUTERS

În regiunea Sumy, ocupanții ruși au bombardat un spital din Trostyanets, ceea ce a provocat mari distrugeri.

Rezumând rezultatele celei de – a 23-A zile a războiului-18 martie, Dmitry Zhivitsky, șeful administrației militare regionale Sumy, a anunțat acest lucru în Telegram.

conform informațiilor sale, nu au existat decese ca urmare a bombardamentelor.

“Trupele inamice rusești își continuă ocupația în Trostyanets… Au tras la spital, distrugerea este mare, dar din fericire nu există morți”, a scris șeful OVA.

el a subliniat, de asemenea, că o situație critică rămâne în mai multe localități din regiune.

“În general, situația critică rămâne în mai multe așezări din districtele Sumy și Akhtyrsky. Orcii intră în sate și maraud, fac mizerie. Există, de asemenea, cazuri de tortură și răpire”, a subliniat Zhivitsky.

În același timp, oficialul a menționat că unii locuitori locali contribuie la ocupanții în acest sens.

“Cele mai multe dintre ele (tortură și răpire – UNIAN) apar cu “complicitatea” locuitorilor locali care lucrează pentru lumea rusă. Permiteți – mi să vă reamintesc-acest lucru este inacceptabil și implică 15 ani de închisoare. Oricine comite astfel de lucruri poate conta pe soarta inamicului de pe pământul nostru!”,- A declarat Zhivitsky.

după cum a raportat UNIAN, lângă Trostyanets, regiunea Sumy, forțele noastre de apărare au distrus o coloană de echipamente inamice.

tot pe 18 martie, depozitele cu produse de vopsea și lacuri aparținând unei companii private au luat foc în Sumy după bombardarea artileriei de către trupele rusești.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.