REUTERS

În regiunea Sumy, o parte dintr-o coloană de echipamente rusești a fost distrusă, ocupanții au fugit la cimitir.

Acest lucru a fost declarat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky într-un mesaj video în urma rezultatelor din 20 martie.

el a menționat că ieri artileria Forțelor Armate ale Ucrainei lucra pe teritoriul regiunii, o parte dintr-o coloană de echipamente rusești a fost distrusă.

“După acest bombardament de artilerie, au început să fugă, s – au împrăștiat, s-au ascuns în cimitir, iar echipa noastră și cu mine credem că au ajuns la destinația finală-aparțin cimitirului sau ca îngrășământ pe câmpurile noastre. Nimeni nu va regreta un singur Orc, nici un singur militar rus care a venit la noi cu războiul. Vor muri din cauza războiului. Iar apărarea teritorială și glorioasele Forțe Armate ale Ucrainei lucrează la acest lucru”, a subliniat Zhivitsky.

El a mai spus că “un rezervor supermodel” Black Eagle “(un tanc experimentat T-80um2” Black Eagle “- UNIAN) a fost distrus pe teritoriul regiunii, despre care rușii au spus că a fost echipat cu”cele mai moderne mijloace de protecție.”

El a menționat că, aparent, banii au fost furați în Rusia, ca întotdeauna, și “acest rezervor a fost lovit cu prima lovitură și aproape distrus.”

Zhivitsky observă că inamicul de pe teritoriul regiunii Sumy se regrupează, primește întăriri sub formă de unități noi și aduce combustibil, mâncare, dar “nu le va da nimic, pentru că de îndată ce artileria noastră ajunge sau atacă Bayraktars, ei doar se împrăștie în direcții diferite.”

Războiul ruso-ucrainean: situația din regiunea Sumy

Pe 20 martie, un număr mare de aeronave din Federația Rusă au zburat prin regiunea Sumy adânc în Ucraina. Tendințele nu sunt foarte pozitive datorită faptului că rușii încep o astfel de intensificare a activităților lor, a spus șeful OVA.

Dar Zhivitsky a menționat că invadatorii au intrat brusc pe teritoriul Ucrainei, teritoriul regiunii Sumy, dar planurile lor pentru un blitzkrieg au eșuat.

în această dimineață a devenit cunoscut despre o scurgere de amoniac la o fabrică din Sumy. Acum zona afectată este de aproximativ 2,5 km. direcția vântului și așezările care au fost amenințate: satul Novoselitsa.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.