în regiunea Sumy, ocupanții au folosit cochilii de fosfor în timpul bombardării hromada/screenshotÎn regiunea Sumy, ocupanții au folosit cochilii de fosfor în timpul bombardării hromada/screenshot

invadatorii ruși au folosit cochilii de fosfor pentru a acoperi regiunea Sumy.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către șeful administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky.

“În timpul bombardării yunakov hromada, rușii au folosit cochilii de fosfor!”- a subliniat el.

Șeful OVA a lansat un videoclip dintr-unul din satele comunității Yunakov, menționând că rușii au tras la așezare de la Grads. În același timp, el a subliniat că cojile cu fosfor sunt interzise în desfășurarea războiului.”informațiile despre victime și distrugeri sunt clarificate”, a adăugat el.

Citește și:  detalii despre bombardarea inamicului lui Nikolaev: ocupanții au intrat în mormântul comun al soldaților sovietici (foto) Detalii despre bombardarea inamicului lui Nikolaev: ocupanții au intrat în mormântul comun al soldaților sovietici (foto)

Amintiți-vă că trupele ruse au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața devreme a zilei de 24 februarie. Dușmanii au aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare, iar mai târziu au atacat locuințele civililor, în special în regiunea Sumy, au existat multe victime și răniți.

pe 15 iunie, în regiunea Sumy, două elicoptere de pe teritoriul Federației Ruse au tras cinci rachete în vecinătatea Gluhov, o persoană a fost ucisă și șase au fost rănite.

ajuta proiectul susține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.