ocupanții îi obligă pe mulți să meargă în Rusia, dar oamenii refuză/foto de REUTERS

în comunitatea Krasnopolskaya din regiunea Sumy, ocupanții îi alungă pe oameni din casele lor și încearcă să-i forțeze să meargă în Rusia.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky într-un mesaj video în urma rezultatelor din 22 martie.

“Teroarea continuă în așezările comunității Krasnopolsky. Ei merg acasă, iau telefoanele mobile, au luat toate armele de la vânătorii locali… Astăzi ocupă atât școli, cât și case – conduc oamenii în stradă. Ei fac mulți oameni să meargă în Rusia, dar oamenii refuză. Ei încearcă să-i forțeze să facă dispozitive explozive, dar oamenii refuză”, a spus el.

Zhivitsky a mulțumit cetățenilor pentru poziția lor.

“Ne menținem poziția – nu poate exista cooperare cu ocupanții, așa că lucrăm pentru victoria noastră”, a subliniat președintele OVA.

El a adăugat că ocupanții continuă să acopere partea de sud a Sumy și zona înconjurătoare a orașului.

Potrivit lui Zhivitsky, liniile electrice și conductele de gaz au fost deteriorate în unele comunități din cauza bombardamentelor, astfel încât un anumit număr de abonați sunt încă privați de aceste servicii.

în același timp, specialiștii nu pot găsi rapid daunele și nu le pot repara, deoarece decojirea continuă.

anterior s-a raportat că un incendiu la scară largă a izbucnit în Trostyanets în regiunea Sumy, care nu poate fi stins din cauza bombardamentelor și luptelor de stradă.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.