teroarea populației civile din regiunea Sumy continuă/REUTERS foto

Președinte al administrației militare regionale Sumy Dmitri Zhivitsky a spus că teroriștii ruși într-una din comunitățile au luat femei și copii din casele lor într-o direcție necunoscută.

el a spus despre acest lucru în aerul teletonului de informații.

“Teroarea continuă în comunitatea Trostyanets, în comunitatea Krasnopol și în satele comunității Lebedinsky, unde fasciștii ruși au fost de mult timp și înțelegem că sunt fără hrană, fără hrană, fără apă, ascunzându-se în spatele locuitorilor locali. Astăzi, femeile și copiii au fost chiar scoși din casele lor într-o direcție necunoscută, iar acum aflăm care este soarta acestor oameni”, a spus Zhivitsky.

În plus, ocupanții continuă să-și acumuleze echipamentul militar.

“Provin din Rusia, apar echipamente noi. Acestea sunt Districtul Konotopsky, Districtul Sumy, Districtul Akhtyrsky. O serie de așezări continuă să fie sub controlul teroriștilor ruși: merg din casă în casă, iau mâncare de la oameni, iau bani, îi iau pe cei care au arme de vânătoare. Recent, au început foarte des să ia hainele oamenilor, să se schimbe în haine civile, să scoată oamenii din casele lor și să se mute în casele lor, sunt acolo sub masca civililor locali, continuă să sape…”,- A spus Zhivitsky.potrivit acestuia, sosesc grupuri de sprijin, camioane cu combustibil și alte echipamente.

“Și acestea sunt deja sute de unități care se acumulează în apropiere, se află la 50-100 km de orașul Sumy, continuă bombardarea zilnică a suburbiilor Sumy. Deja” gradele “ajung pe teritoriul orașului în sine”, a adăugat șeful regiunii.

el a menționat că teroarea populației civile din regiunea Sumy continuă. În special, ieri ocupanții au împușcat o fată tânără și un tip. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *