soțul a mers la muncă și a continuat să-și îndeplinească îndatoririle în ciuda pericolului/fotografie t.me/UkrzalInfo Soțul a mers la muncă și a continuat să-și îndeplinească îndatoririle în ciuda pericolului/fotografie t.me/UkrzalInfo

în Vinnichchina, un bărbat de 36 de ani a fost ucis în urma unui atac cu rachete pe calea ferată Kozyatinsky. Doi copii au rămas fără tată.

Acest lucru este raportat în canalul de telegramă “Ukrzaliznytsia”.

Pe 25 aprilie, Vyacheslav Franchuk, care a lucrat ca electrician la stația de tracțiune a distanței de alimentare cu energie Kozyatinsky a filialei regionale a Căii Ferate Sud-Vest, a venit la serviciu și a preluat datoria. O rachetă a ocupanților a lovit clădirea în care bărbatul a început să lucreze. 

feroviarul s-a trezit sub dărâmături și a murit. Avea 36 de ani. 

“Vyacheslav are părinți, o soție și doi copii — un fiu Alexander, în vârstă de 12 ani, și o fiică Lilia, în vârstă de 8 ani. Ne exprimăm sincer condoleanțele familiei decedatului și tuturor celor care l-au cunoscut și asigurăm: ne vom ridica și vom fi demni de acest sacrificiu”, a scris Ukrzaliznytsia.

după cum a raportat UNIAN, pe 25 aprilie, invadatorii au lovit regiunea Vinnytsia cu rachete, 5 persoane au fost ucise, 18 rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.