Umanets hid in Moscow/Screenshot Umanets hid in Moscow/Screenshot

În regiunea Zaporozhye, ocupanții au numit un separatist Melitopol Ekaterina Umanets ca gauleiter al Comunității chirilice.

Acest lucru este raportat de administrația militară Regională Zaporozhye în canalul Telegram.

“Autoritățile de ocupație au numit o binecunoscută separatistă Melitopol Ekaterina Umanets ca gauleiter al comunității chirilice. În 2017, a fost inițiat un dosar penal împotriva ei pentru trădare. Din 2014, ea se ascunde la Moscova, sa întors recent la Melitopol”, a declarat OVA într-o declarație.

După cum a raportat mass-media, în 2014 Ekaterina Umanets a organizat mitinguri pro-ruse în Melitopol. Ea a fost, de asemenea, unul dintre liderii mișcării de primăvară din Rusia. În 2022, în ajunul zilei de 9 Mai, s-a întors de la Moscova la Melitopol.

Citește și:  Federația Rusă a împrăștiat sute de mine în Marea Neagră: sunt în derivă lângă Ucraina, Bulgaria, Turcia Rusia a “împrăștiat” sute de mine în Marea Neagră: sunt în derivă lângă Ucraina, Bulgaria, Turcia în direcția Slobozhansky, inamicul minează rutele posibilului avans al apărătorilor Ucrainei În direcția Slobozhansky, inamicul exploatează rutele posibilului avans al apărătorilor Ucrainei 14 civili au fost răniți în regiunea Mykolaiv ca urmare a bombardamentelor, sunt morți În Nikolayevshchina, ca urmare a atacurilor 14 civili sunt răniți, există morți

Anterior a fost raportat că jurnaliștii au reușit să obțină fotografii ale ocupației secrete” Primarul din Kherson ” Alexander Kobets. Bărbatul nu își arată fața în mod public și nu are pagini pe rețelele de socializare.

În plus, s-a raportat că ofițerii de aplicare a legii au raportat suspiciunea “gauleiterului” ocupanților din partea ocupată temporar a regiunii Zaporozhye, Yevgeny Balitsky. Se știe că în 2020 a fost ales deputat al Consiliului regional din “OPZZH”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.