ofițer superior al ocupanților s-a predat unităților forțelor armate din Ucraina/facebook.com/GeneralStaff.ua

În regiunea Zaporozhye, ocupanții se pregătesc în secret pentru” alegerile ” administrației pro-ruse a districtelor și orașelor.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Zaporozhye, colonelul Forțelor Armate din Ucraina Ivan Arefyev în telegramă.

“Astăzi am reușit să vorbesc cu un bărbat care a ieșit din teritoriul ocupat temporar din regiunea Zaporozhye. Bărbatul a spus că ocupanții au început să ascundă urme de identificare pe echipamentul lor militar. Soldații armatei ruse trag o diagonală (linie oblică) din colțul din stânga sus în colțul din dreapta jos până la semnul Z și astfel obțin un simbol de clepsidră. Astfel de cazuri au fost observate în districtul Pologovsky, dar interlocutorul nu știe ce înseamnă acest semn”, a spus el.

Arefyev a adăugat că, potrivit informațiilor de la sediul Suprem al forțelor de apărare Zaporozhye, a devenit cunoscut faptul că unul dintre ofițerii superiori ai ocupanților s-a predat unităților forțelor armate din Ucraina.

Potrivit lui Arefyev, pe teritoriul regiunii, invadatorii se pregătesc în secret pentru “alegerile” administrației pro-ruse a districtelor și orașelor.

În același timp, un miting împotriva ocupației “Primorsk este Ucraina!”.

“În plus, este demn de remarcat faptul că, după ce Consiliul de redacție al holdingului Media Melitopol Vedomosti și familia Kumok au fost eliberați acasă, Mikhail Kumok a scris un mesaj că exploatația își încetează activitatea. O astfel de decizie a fost luată de aceștia pentru a nu expune jurnaliștii din orașul Melitopol la pericol”, a spus reprezentantul OVA.

El a mai spus că în Zaporozhye, locuitorii locali, împreună cu unitățile de apărare și alte agenții de aplicare a legii, continuă să se pregătească pentru operațiuni de luptă: echipează locații, pregătesc arme și determină principalele sarcini pentru acțiuni comune cu unități regulate ale forțelor de apărare din regiunea Zaporozhye.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.