trei persoane au fost ucise din cauza bombardamentelor inamice din regiunea Zaporozhye/foto t.me/starukhofficial Trei persoane au fost ucise din cauza bombardamentelor inamice în regiunea Zaporozhye/foto t.me/starukhofficial

În regiunea Zaporozhye, trei persoane au fost ucise și cinci au fost rănite ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși de la mai multe lansatoare de rachete “Grad”.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Zaporozhye Alexander Starukh în telegramă.

În special, în jurul orei 15:40, inamicul a tras “grindină” la o curte din satul Malotokmachka din Districtul Orekhovsky, pe strada Mira, 132.

Videoclipul zilei

“Erau 8 civili în curte, primeau ajutor umanitar în acel moment. Ca urmare a bombardamentului, 5 persoane au fost rănite grav, au fost luate de o ambulanță, 3 au fost ucise. Bombardamentele continuă”, se arată în raport.

 trei persoane au fost ucise din cauza bombardamentelor inamice din regiunea Zaporozhye/foto t.me/starukhofficial Trei persoane au fost ucise din cauza bombardamentelor inamice în regiunea Zaporozhye/foto t.me/starukhofficialНапомним , trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme, pe 24 februarie, fără a declara război. Oponenții au bombardat în mod repetat regiunea Zaporozhye, au existat multe victime și răniți.ministrul adjunct al Afacerilor Interne al Ucrainei, Evgheni Enin, la începutul lunii septembrie, a declarat că 7 mii de civili au fost deja uciși pe pământul nostru din cauza adversarilor, 5,5 mii au fost răniți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *