aproape 60% din regiune este ocupată de Rusia/fotografie de hromadske.radio aproape 60% din regiune este ocupată de Rusia/fotografie de hromadske.radio

O stingere extinsă va fi în vigoare în cea mai mare parte a teritoriului regiunii Zaporozhye în acest weekend.

Acest lucru este raportat în canalul Telegram al administrației militare regionale Zaporozhye.

“În ciuda ostilităților active care se desfășoară în regiune și ținând cont de amenințarea reală la adresa vieții și siguranței oamenilor, precum și de asigurarea ordinii publice în timpul sărbătorii Trinității, administrația militară regională a decis să introducă o stare de asediu extinsă în anumite zone ale regiunii”, se spune în mesaj.

În special, pe teritoriul districtelor Vasilyevsky, Berdyansk, Melitopol și Pologovsky din regiunea Zaporozhye se introduce o stingere extinsă.

Citește și:  Federația Rusă este deja în prag, agresorul efectuează o operațiune de salvare a feței-fost ministru al Apărării Federația Rusă este deja în prag, agresorul desfășoară o “operațiune de salvare a feței” -fostul ministru al Apărării Rusia a planificat să emită pașapoarte URSS ucrainenilor (raport foto) Rusia a planificat să emită pașapoarte URSS ucrainenilor (raport foto) linia frontală este situată la 20-30 de kilometri de oraș: primarul despre situația din Nikolaev linia frontală este situată la 20-30 de kilometri de oraș: primarul despre situația din Nikolaev

“Va începe la ora 22:00 pe 11 iunie și se va încheia la ora 05: 00 pe 13 iunie. Vă reamintim că în timpul stingerii este interzis să fiți pe stradă și în alte locuri publice fără permise speciale”, a adăugat OVA.

Anterior, sa raportat că rotația trupelor de ocupație a avut loc în regiunea Zaporozhye. În teritoriile ocupate, luptele au început printre colaboratori din cauza setei de profit și putere. după cum a raportat UNIAN, trupele invadatoare rusești au ocupat aproape 60% din teritoriul regiunii Zaporozhye. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *