APU provoacă pierderi de forță de muncă invadatorilor ruși/foto Unian, Arsen PetrovForțele Armate ucrainene provoacă pierderi de forță de muncă invadatorilor ruși/foto Unian, Arsen Petrov

în regiunile Donețk și Luhansk, armata ucraineană a respins astăzi 7 atacuri inamice.

Acest lucru este raportat de gruparea forțelor unite în rezumat la ora 21:00.

“De-a lungul întregii linii de apărare, inamicul folosește avioane de luptă, sisteme de rachete cu lansare multiplă, artilerie cu butoi de calibru mare, tancuri, mortare ale diferitelor sisteme, provoacă atacuri cu rachete și bombe asupra instalațiilor de infrastructură civilă, cartiere rezidențiale pașnice”, se spune în raport.

Invadatorii au bombardat peste 20 de așezări din regiunile Donetsk și Luhansk, au distrus și deteriorat 41 de obiecte civile, inclusiv 33 de clădiri rezidențiale, un spital, alimentare cu apă, o moară de furaje, o fabrică de construcții de mașini și o întreprindere agricolă.

Ca urmare a acestor atacuri, 7 civili au fost uciși. datele despre morți și răniți sunt clarificate.

“Apărătorii ucraineni și apărătorii din grupul forțelor Unite au respins astăzi 7 atacuri inamice. Luptele continuă în două locații. Războinicii noștri curajoși provoacă pierderi de forță de muncă și echipamente invadatorilor ruși”, se spune în rezumat.

În ziua anului de ieșire, militarii Grupului Forțelor Unite au distrus 4 tancuri, 3 sisteme de artilerie, 8 vehicule blindate de luptă și 3 unități de echipament auto.

De asemenea, unitățile de apărare aeriană din cerul Donbass-ului ucrainean au doborât un elicopter de luptă Ka-52 și un vehicul aerian fără pilot.

amintiți-vă că o mamă și un copil au murit în mâinile ocupanților din Regiunea Luhansk.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *