în Regiunea Luhansk, trei persoane au fost ucise ca urmare a unei cochilii care a lovit o clădire cu mai multe etaje/fotografie facebook.com/Луганська oblasna derzhavna administracia

în Rubezhnoye, Regiunea Luhansk, un obuz inamic a lovit o clădire înaltă, trei persoane au fost ucise, în special, doi copii.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare-civile regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“Tragedia a avut loc seara, când armata rusă a intensificat bombardamentele. În jurul orei 20: 00, inamicul a lovit o clădire înaltă din Rubezhnoye. Obuzul a explodat la etajul cinci. Salvatorii au găsit trei morți, doi dintre ei copii. Inamicul nu se oprește și continuă să urmărească cu încăpățânare civilii. Astăzi, încă o dată, lumea află că așa-numita “lume rusă” este moartea copiilor mici”, serviciul de presă al Luhansk OVA îl citează pe Gaidai.

El a menționat de asemenea că distrugerea treptată a instalațiilor de infrastructură în Regiunea Luhansk continuă.

“În același timp, în ultimele zile, rușii au lovit întreprinderile noastre cu precizie, aproape inconfundabil. Prin urmare, fiți foarte atenți: dacă întâlniți o persoană pe stradă care arată ca un gunner sau spotter, informați poliția sau armata. Curajul tău va salva viețile multora”, a subliniat Gaidai.

El a spus că aseară o întreprindere și o instituție de învățământ din Rubezhnoye au luat foc din focul inamic, iar salvatorii au continuat să stingă flăcările la o rafinărie de petrol din Lisichansk.

incendiile au avut loc în cinci clădiri rezidențiale din Kremennaya și în trei – în Rubezhnoye.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. La început, inamicul a tras în instalații militare, iar mai târziu a atacat așezări pașnice, inclusiv Rubezhnoye.potrivit lui Serghei Gaidai, când inamicul nu a reușit să blitzkrieg în Rubezhnoye, a început să facă ceea ce știe – să distrugă orașul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.