soldat rus și echipament rusesc/fotografie ilustrativă/REUTERS

Biroul comandantului orașului rus Belgorod a lansat o anchetă asupra a 10 militari ai celei de-a 138-a brigăzi de puști motorizate care au participat activ la ofensiva ilegală asupra Harkovului.

Aceștia sunt acuzați că au refuzat să participe la ostilități din cauza faptului că unitățile lor au suferit pierderi semnificative.

Acest lucru este declarat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina. 

“Este semnificativ faptul că șeful grupului 652 de operațiuni informaționale și psihologice ale forțelor teroriste Ruse a primit o mustrare severă pentru munca slabă la crearea așa-numitei “Republici Populare Kherson”. Conducerea Kremlinului este nemulțumită de faptul că, din cauza rezistenței populare, nu există nici măcar o “imagine” indicativă condiționată, a declarat Statul Major al AFU într-o declarație.

reamintim, potrivit Statului Major General, ocupanții ruși construiesc sisteme de avarie împotriva incendiilor pentru a se pregăti pentru o ofensivă asupra Kievului. În același timp, în ultima zi, inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă în direcția Kievului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.