în Federația Rusă a permis să fure cereale din partea ocupată a regiunii Herson/REUTERS ilustrare

În Federația Rusă, pe teritoriul teritoriului Krasnoyarsk, autoritățile au permis furtul cerealelor dintr-o parte a regiunii Kherson capturată de ruși.

Această decizie a fost adoptată aproape în unanimitate de deputați în timpul unei reuniuni a Adunării Legislative a teritoriului Krasnoyarsk.

“Deputații de la ședință au susținut aproape în unanimitate decizia de a importa cereale din Regiunea Herson, care a fost parțial luată sub controlul forțelor armate ale Federației Ruse …”, – a remarcat în departamentul țării agresoare.

Adunarea Legislativă a explicat necesitatea introducerii unei astfel de decizii prin faptul că există o lipsă acută de culturi de cereale și legume în Rusia din cauza sancțiunilor.

“…expropriere a excedentului de anul trecut și a culturilor actuale de agricultori din Regiunea Herson va deveni unul dintre instrumentele pentru a ajuta forme mici de management, cooperative de consum”, se spune în raport.

Vladislav Zyryanov, șeful Comisiei pentru Afaceri Rurale și politică agroindustrială, a declarat că experiența teritoriului Krasnoyarsk în viitor va putea fi implementată “cu succes” în alte regiuni rusești.

amintiți-vă că Rusia a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat populația civilă, în special în regiunea Kherson. Inamicul a preluat controlul asupra mai multor așezări, inclusiv Kherson.

un număr de țări au pedepsit Federația rusă pentru invazia pe scară largă a Ucrainei-a impus noi sancțiuni.

La sfârșitul lunii aprilie, Sergey Danilov, expert la Centrul pentru studii din Orientul Mijlociu și politolog, a declarat că pe teritoriul ocupat al regiunii Kherson, ocupanții cer ca fermierii să le ofere gratuit cea mai mare parte a recoltei viitoare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.