în Federația Rusă au vorbit despre sfârșitul războiului înainte de sfârșitul anului/foto UNIANÎn Federația Rusă au început să vorbească despre sfârșitul războiului înainte de sfârșitul anului/foto UNIAN

Adam Delimkhanov, deputat al Dumei de stat ruse din Cecenia, care a primit o medalie de către Putin pentru participarea sa la războiul împotriva Ucrainei, se așteaptă la finalizarea acestuia până la sfârșitul anului.

el a spus acest lucru într-un interviu acordat agenției ruse de propagandă RIA Novosti. 

“Sperăm (pentru sfârșitul înainte de sfârșitul anului – UNIAN). Nu cred că va mai continua. Sfârșitul, desigur, este devreme, după părerea mea. … Sunt sigur că va exista un sfârșit pentru toate acestea și toate acele premise pentru acest lucru, ele există deja”, a spus el. 

Citește și:  expertul militar a explicat de ce Rusia dă Mariupol Kadyrovites (video) Expertul militar a explicat de ce Rusia dă Mariupol “Kadyrovites” (video)  simptomele problemelor Rusiei în Ucraina: fratele lui Kadyrov a poruncit cecenilor în Mariupol - informații Britanice Simptomele problemelor Rusiei în Ucraina: fratele lui Kadyrov a comandat cecenii în Mariupol-informații BritaniceRF protejează Kadyrovites: fiecare cecen capturat devine un jackpot pentru Ucraina - jurnalist RF protejează Kadyrovites: fiecare cecen capturat devine un jackpot pentru Ucraina – jurnalist

Delimkhanov a mai spus că unitățile Cecene vor rămâne în Ucraina și în Donbas ” până la sfârșitul operațiunii speciale.”

Secretarul de presă al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, comentând prognoza lui Delimkhanov, a declarat vag:”sarcinile au fost identificate, implementarea lor va însemna finalizarea operațiunii speciale.” 

Trebuie menționat că, pe 26 aprilie, Putin i — a acordat lui Delimkhanov titlul de Erou al Federației Ruse cu acordarea unei distincții speciale-medalia Steaua De Aur pentru participarea sa la războiul împotriva Ucrainei. 

După cum a scris UNIAN, OPU a declarat anterior că războiul cu Rusia se poate opri în orice moment. 

Potrivit șefului OPU Andrey Ermak, Federația Rusă speră la un război prelungit și o victorie folosind numărul poporului său.

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici este sigur că victoria în război va dura câteva luni.

Potrivit unui alt consilier al șefului OPU, Mikhail Podolyak,”dacă numărăm armele acumulate, războiul se poate trage pe o perioadă de două până la șase luni.” Ministrul Apărării al Ucrainei, Alexey Reznikov, declară că, potrivit previziunilor optimiste, războiul pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei poate fi oprit cu adevărat în acest an.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.