Kremlin

În Rusia, se desfășoară o campanie de recrutare a “voluntarilor” pentru serviciul militar în baza unui contract conform “standardelor de recrutare”clare.

Acest lucru este menționat într-un mesaj în canalul Telegram al Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“O campanie de recrutare a” voluntarilor ” pentru serviciul militar în baza unui contract este intensificată în Federația Rusă. Se presupune că acestea ar trebui să restabilească pierderile personalului unităților care au luat parte la luptele de pe teritoriul Ucrainei. De asemenea, este planificat să formeze mai multe divizii noi”, se arată în raport.

se remarcă faptul că la semnarea contractelor se preferă cei care au servit anterior în armată.

“Conducerea militară a Federației Ruse a stabilit standarde clare de recrutare”: pentru Extremul Orient și Siberian Federal (districte – UNIAN), acesta este de 200 de “voluntari” săptămânal. În același timp, recrutarea nu se efectuează deloc la Moscova”, a menționat serviciul de informații.

Evenimentele de campanie sunt organizate pentru a motiva oamenii să servească cu “voluntari”. În special, se repetă narațiunile tradiționale rusești despre “Occidentul colectiv” și “Ucraina inexistentă”. De asemenea, promit o securitate și beneficii materiale sporite.

“Reamintim că comandamentul de ocupație rus a folosit deja cel puțin 95% din btgr pregătit și acest lucru s-a dovedit a fi insuficient pentru a obține “succesul” în războiul cu Ucraina”, a declarat serviciile de informații.după cum a raportat UNIAN, o companie de soldați ruși condusă de un comandant a refuzat să meargă în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.