în Skadovsk, ocupanții au ucis un angajat al serviciului de urgență de Stat/foto UNIANÎn Skadovsk, ocupanții au ucis un angajat al Serviciului de urgență de Stat/foto UNIAN

în Skadovsk, ocupanții au ucis un angajat al Serviciului de urgență de Stat.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul președintelui administrației militare regionale Kherson, adjunct al Consiliului Regional Kherson Serghei Khlan.

“Regiunea Herson este șocată de uciderea unui lucrător al serviciului de urgență de Stat din Skadovsk”, a spus el.

Potrivit lui Khlan, soțul făcea un sondaj asupra locului exploziei, iar după muncă a fost răpit din casa sa de către armata rusă. Ulterior a fost găsit mort.

Citește și:  invadatorii l-au lovit pe Ochakov cu rachete: unul a fost ucis și doi civili au fost răniți Ocupanții au lovit Ochakov cu rachete: un civil a fost ucis și doi răniți  armata ucraineană a respins atacul rușilor în zona Toshkovka-Gaidai Armata ucraineană a respins atacul rușilor în zona Toshkovka-Gaidai

el a mai spus că invadatorii continuă să jefuiască, să terorizeze civilii, să răpească oameni și să-i batjocorească.

“Ei bat la fel, amenință fermierii și antreprenorii, împing înapoi întreprinderile, în special cele care ajută sau au ajutat armata noastră. Căutările la punctele de control din Kherson au fost intensificate”, a adăugat consilierul președintelui OVA.

Potrivit lui, rușii își pun pliante de propagandă în regiune, iar partizanii ucraineni atârnă simboluri albastre și galbene și pliante care amenință ocupanții.

“Aceștia din urmă, apropo, au încredere în colaboratori din ce în ce mai puțin și privesc înapoi din ce în ce mai des. Ei fac ceea ce trebuie”, a clarificat Khlan.

Citește și:  în regiunea Chernihiv, au avertizat despre posibile lovituri de rachete rusești pe calea ferată În regiunea Chernihiv, au avertizat cu privire la posibilele lovituri de rachete de către ruși pe calea ferată  asalt nereușit asupra Severodonetsk și Berestovo: Statul Major General a dezvăluit următoarele înfrângeri ale ocupanților Atac nereușit asupra Severodonetsk și Berestovo: Statul Major General a dezvăluit următoarele înfrângeri ale ocupanților

El a menționat, de asemenea, că ocupanții continuă să răspândească informații despre care se presupune că peste 8 mii de persoane din regiune au solicitat deja pașapoarte rusești, dar nu există nimeni la “birourile de pașapoarte”.

“trădătorii nici măcar nu au putut organiza extras, nimeni nu și-a dorit vreodată aceste “documente” și nu le vrea”, a subliniat deputatul.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, în regiunea ocupată Skadovsk, Kherson, adolescenții locali au înfuriat un terorist rus care a încercat să le vorbească despre istorie.

pe înregistrare, ocupantul îi întreabă pe copii când a început “Marele Război Patriotic”. “În 1939”, studentul îi răspunde, clarificând astfel data începutului celui de-al doilea Război Mondial.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.