pierderile Federației Ruse pentru o zi în sud au devenit cunoscute/foto GURPierderile Federației Ruse pentru o zi în sud au devenit cunoscute/foto GUR

În ultima zi, forțele de apărare ucrainene de la granițele sudice au distrus 28 de invadatori și echipamente inamice, inclusiv un tun obuzier, drone și un tanc.

Acest lucru este raportat de OK “Sud”.

“Constrâns să avanseze pe uscat, inamicul activează lovituri aeriene. În zona Apostolovo, un luptător inamic a folosit o rachetă de croazieră aer-aer pe bombardierul nostru. Abilitatea pilotului nostru sa dovedit a fi o evaziune virtuoasă a atacului. Tot în regiunea Herson, inamicul Ka-52 a încercat să ne lovească pozițiile, dar a preferat manevra și zborul sub foc demn de respingere”, se spune în raport.

În “sud”, ei observă că în regiunea Mykolaiv, unitatea de rachete antiaeriene a Forțelor Armate din Ucraina a distrus în mod adecvat o aeronavă de recunoaștere fără pilot.

Pierderile totale ale inamicului în funcție de rezultatele sarcinilor militare de tragere s-au ridicat la 28 de invadatori, un tun de obuz de 152 mm, un tanc și 2 vehicule militare.

Citește și:  Pioneer salute și cărți despre Stalin: ucrainenii eliberați din captivitate au povestit despre agresiune Pioneer salute și cărți despre Stalin: ucrainenii eliberați din captivitate au spus despre agresiune Rusia a folosit mai mult de 200 de tipuri de arme interzise împotriva Ucrainei-NYT Rusia a folosit mai mult de 200 de tipuri de arme interzise împotriva Ucrainei-NYT  nu există nicio legătură de foarte mult timp: familiile apărătorilor lui Azovstal despre captivitatea rusă “Nu a existat nicio legătură de foarte mult timp”: familiile apărătorilor Azovstal despre captivitatea rusă  aviația ucraineană a distrus un grup tactic al companiei și un punct forte al invadatorilor Aviația ucraineană a distrus un grup tactic companie și un punct forte al invadatorilorpreședintele a spus că Ucraina va răspunde la grevele cu rachete asupra depozitelor de petrol președintele a spus că Ucraina va răspunde la grevele cu rachete asupra depozitelor de petrol

După cum a raportat UNIAN, OK “Yug” a avertizat că Federația Rusă a completat compoziția grupului de nave din Marea Neagră. De acum înainte, există 3 purtători de rachete de croazieră de suprafață și 3 subacvatice, al căror arsenal total este de 36 de rachete, precum și 3 BDK.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.