Vitaly Gulyaev/ScreenshotVitaly Gulyaev/Screenshot

În sudul Ucrainei, comandantul celei de-a 28-a brigăzi mecanizate separate, numită după Cavalerii campaniei de iarnă, colonelul Vitaly Gulyaev, a fost ucis.

Despre asta scrie ziarul Dumskaya.

Se remarcă faptul că, sub conducerea sa, luptătorii celei de-a 28-a brigăzi mecanizate separate au respins încercările de a ateriza invadatorii ruși în regiunile Odessa și Mykolaiv.

De asemenea, militarii ucraineni au oprit ofensiva inamicului asupra lui Mykolaiv, au presat invadatorii și au eliberat așezările din regiunea Kherson.

Citește și:  patru puncte slabe ale rușilor din regiunea Kherson sunt numite (hartă) Patru puncte slabe ale rușilor din regiunea Kherson sunt numite (hartă)  cinismul nivelului sute: Lavrov a spus că îi pare rău pentru poporul ucrainean Cinismul celui de-al suta nivel: Lavrov a spus că “îi pare rău pentru poporul ucrainean”  un altul din colecție: parașutiștii au aterizat o aeronavă de atac Su-25 cu un ac Un altul din colecție: parașutiștii au aterizat un avion de atac Su-25 cu un “ac”

corespondentul de război ucrainean Andriy Tsapliyenko a sugerat locuitorilor din Odessa să numească una dintre străzile orașului în onoarea sa.

“Vitaly Gulyaev, primul comandant al celebrului liliac 13 al Brigăzii 58. În septembrie anul trecut, a condus brigada 28 Odessa numită după Cavalerii campaniei de iarnă. Și ieri, 23 iulie, a murit în sudul Ucrainei. Fiecare nou pas spre Kherson este greu. A făcut totul pentru a aduce victoria mai aproape”, a scris el în canalul său Telegram.

se știe că Vitaly Gulyaev a preluat funcția de comandant al Brigăzii 28 Odessa în septembrie 2021. El luptă pe prima linie din 2014. 

Anterior, cea de-a 28-a brigadă mecanizată separată a Forțelor Armate ucrainene numită după Cavalerii campaniei de iarnă a spus povestea faptei locotenentului superior Serghei Tkachuk, care a scos soldații răniți din satul înconjurat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.