APU avansează spre Kherson/photo UNIANAPU avansează în direcția Kherson/foto UNIAN

în direcția Bugului sudic, rușii continuă să efectueze recunoaștere și să echipeze apărări suplimentare.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“În direcția Southern Bug, inamicul trage din tancuri, artilerie cu butoi și rachetă de-a lungul liniei de contact de departe și efectuează recunoașterea aeriană a UAV-urilor. Continuă să echipeze linii suplimentare de apărare”, se arată în raport.

Citește și:  acum Federația Rusă se concentrează pe capturarea a două orașe din Donbas-ISW Acum, Federația Rusă se concentrează pe capturarea a două orașe din Donbas-ISW  APU a distrus depozitele și echipamentele Federației Ruse în sud: peste 60 de ocupanți au fost eliminați APU a distrus depozitele și echipamentele Federației Ruse în sud: peste 60 de ocupanți au fost lichidați lovitură masivă în regiunea Odessa: Federația Rusă a lansat 7 Calibre, printre victime este un copil Lovitură masivă în regiunea Odesa: Federația Rusă a lansat 7 “Calibre” , printre victime este un copil

Nivelul de amenințare a loviturilor de rachete în toată Ucraina rămâne ridicat.

Anterior, ISW a declarat că nu are noi realizări teritoriale, armata rusă întârzie războiul din Ucraina pentru posibilitatea restabilirii și reumplerii forțelor.

De asemenea, ei cred că, dacă rușii au ocazia, vor merge la Odessa. Ei nu au această oportunitate încă. Odessa va fi unul dintre primele obiective pentru ruși – au nevoie de ea nu numai pentru a controla Sudul Ucrainei, ci și pentru a controla Marea Neagră, plus că este important pentru Moldova și pentru Transnistria.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.