APU a provocat două lovituri de foc asupra clusterului inamic/foto Statul Major General APU a provocat două lovituri de foc asupra clusterului inamic/foto Statul Major General

În sudul țării, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus 4 depozite de muniții ale invadatorilor ruși într-o zi.

Acest lucru este raportat de comanda operațională” Sud ” pe rețeaua socială Facebook

“În timpul zilei de luptă, inamicul a testat puterea pozițiilor noastre de aviație de 9 ori, inclusiv în zona potemkino și Olgino eliberate. Nu există pierderi ale noastre”, spune mesajul.

În același timp, prin aplicarea a două lovituri de foc asupra acumulării inamicului în zona Bruskinsky, forțele ucrainene au oprit avansul unui grup tactic al companiei inamice pentru a efectua un contraatac în direcția Belogorka.

În plus, aviația ucraineană a provocat 7 greve asupra inamicului, 4 dintre ele pe puncte forte, 3 pe concentrarea forțelor și echipamentelor inamice.

“În timpul îndeplinirii sarcinilor de tragere, unitățile noastre de rachete și artilerie au luat 36 de rashiști, 3 tancuri, 3 obuziere Msta-B, stația radar Zoo-1, 4 unități blindate și 7 vehicule de la inamic. De asemenea, 4 depozite de muniție au fost distruse în districtele Genichesky, Kherson, Kakhovsky și Berislavsky”, se spune în raport.

Separat, se spune că în Marea Neagră, gruparea navală a forțelor inamice a fost din nou reformatată. Acum există 2 vehicule de lansare la suprafață și 3 Nave amfibii mari în gardă acolo. Amenințarea cu rachete rămâne la un nivel ridicat, echivalent cu 16 rachete.

În același timp, se spune că o amenințare minieră rămâne în mare.

reamintim că în Rusia, exponatele muzeului din Nipru au fost emise pentru echipamentul militar al Forțelor Armate din Ucraina.

Help projectSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *