echipament inamic distrus/REUTERS foto

În timpul zilei, armata ucraineană a distrus șapte tancuri, două vehicule de luptă pentru infanterie, șase sisteme de artilerie și mai multe mașini ale ocupanților.

Acest lucru a fost anunțat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în informațiile operaționale privind invazia rusă începând cu ora 24:00 din 22 martie.

“Forțele Armate ale Ucrainei, în strânsă cooperare cu alte componente ale forțelor de apărare, continuă să dețină granițele ocupate, să efectueze recunoașterea inamicului în toate direcțiile avansului său și să-i provoace daune de foc cu forțele și mijloacele disponibile”, a subliniat Statul Major General.

Deci, în direcțiile Donetsk și Lugansk, inamicul a încercat să avanseze și să obțină un punct de sprijin, dar nu a avut succes.

În timpul zilei, apărătorii și apărătorii ucraineni au respins șapte atacuri inamice și au distrus șapte tancuri, două vehicule de luptă pentru infanterie, șase sisteme de artilerie și mai multe mașini, au capturat trei BMP-3.

De asemenea, unitățile de apărare aeriană au lovit ținte aeriene inamice, și anume două UAV-uri, patru aeronave și o rachetă Tochka-U.

pierderile de personal inamic s-au ridicat la aproximativ 100 de persoane (de specificat).anterior, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că există încă posibilitatea implicării Forțelor Armate din Belarus în războiul împotriva Ucrainei din partea Federației Ruse.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.