5 persoane au fost rănite în timpul zilei în regiunea Kharkiv , una a murit/foto Unian, Andrey Marienko5 persoane au fost rănite în regiunea Kharkiv în timpul zilei , unul a fost ucis/foto Unian, Andrey Marienko

În timpul zilei, cinci civili au fost răniți de bombardamentele ocupanților ruși din regiunea Harkov, unul a fost ucis.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinyogubov.

el a reamintit că pe 12 iulie, inamicul a bombardat districtele industriale și Nemyshlyansky din Harkov, în urma cărora cinci persoane au fost rănite.

“Acum sunt în spital și primesc toată asistența necesară, starea lor este stabilă, nu există nicio amenințare la adresa vieții”, a spus președintele OVA.

Citește și:  mai avem câteva luni: astrologii au dat o prognoză neașteptată pentru război “Mai avem câteva luni”: astrologii au dat o prognoză neașteptată pentru război S-a întâmplat: Germania refuză să cumpere simultan doi transportatori de energie din Rusia S-a întâmplat: Germania refuză să cumpere simultan doi transportatori de energie din Rusia

Sinyogubov a observat că noaptea au încercat să lanseze din nou o grevă de rachete asupra Harkovului, dar Forțele Armate ale Ucrainei au făcut totul pentru ca “darul” Belgorod de la vecini “să se piardă pe drum Nu sunt victime.

În același timp, ocupanții au provocat lovituri constante de artilerie asupra așezărilor din districtele Kharkiv, Bogodukhovsky, Izyumsky și Chuguevsky din regiune. Casele Private și dependințele au fost avariate.

“În timpul zilei, 5 civili au fost răniți din cauza bombardamentelor rusești în regiunea Kharkiv: 2 persoane – în districtul Kharkiv, 1 persoană – în Bogodukhovsky, 2 persoane – în Izyumsky. Din păcate, un bărbat de 55 de ani a murit în satul Slatino, regiunea Harkov”, a declarat șeful OVA.

Citește și:  generalul a numit principalele greșeli ale trupelor rusești din sudul Ucrainei Generalul a numit principalele greșeli ale trupelor ruse din sudul Ucrainei calea directă către tranșee: ocupanții recrutează rezidenți din Mariupol, oferind poziții de inspectori de incendiu “O cale directă spre tranșee”: ocupanții recrutează rezidenți Mariupol, oferind poziții de inspectori de incendiu

El a subliniat că ostilitățile active continuă în regiune. În direcția Harkov, inamicul se concentrează pe apărarea pozițiilor deținute.

“În zona Izyum, invadatorii au luat cu asalt în direcția destul de mare. Apărătorii noștri au respins inamicul, forțându-l să se retragă cu pierderi”, a spus Sinegubov

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 12 iulie, invadatorii ruși au lovit districtul Industrial Harkov. Mai târziu a devenit cunoscută despre patru victime ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși ai districtului Industrial din Kharkiv.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.