trupele de rachete antiaeriene ale Forțelor Aeriene AFU au doborât două rachete de croazieră ale Federației Ruse într-o zi/foto REUTERSTrupele de rachete antiaeriene ale Forțelor Aeriene AFU au doborât două rachete de croazieră ale Federației Ruse într-o zi/foto REUTERS

pe 15 mai, au fost lovite 11 ținte aeriene ale ocupanților ruși.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

“Pe 15 mai, aeronava de grevă a Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei a provocat o altă înfrângere la trecerea pe apă a ocupanților. De data aceasta vorbim despre traversarea râului Ingulets”, spune nota.

Deci, luptătorii continuă să patruleze spațiul aerian al Ucrainei, iar avioanele de atac și bombardierele lansează atacuri cu rachete și bombe asupra pozițiilor ocupanților, acumularea de trupe și coloane de echipament inamic.

“Pe 15 mai, forțele antiaeriene ale Forțelor Aeriene au doborât două rachete de croazieră, trei UAV-uri Orlan-10 și un elicopter Ka-52. Apărarea aeriană a Forțelor Terestre a lovit elicopterul Mi-28 și patru UAV-uri Orlan-10”, se arată în raport.

În total, 11 ținte aeriene au fost lovite în timpul zilei: două elicoptere (Ka-52, Mi-28), șapte drone operațional-tactice și două rachete de croazieră.

Amintiți-vă că în zona de responsabilitate a grupului Operațional-tactic “Vostok”, militarii ucraineni au distrus 84 de ocupanți ruși și patru dintre vehiculele lor de luptă pentru infanterie într-o zi.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.