în timpul zilei parașutiștii din Brigada 80 au distrus 8 unități de echipament inamic /captură de ecran din videoclipÎn timpul zilei, parașutiștii din Brigada 80 au distrus 8 unități de echipament inamic/captură de ecran din videoclip

În ultima zi, unitățile antitanc ale celei de-a 80-a brigăzi de asalt aerian a Forțelor Armate din Ucraina au distrus opt echipamente ale ocupanților. Unele dintre tancuri și vehicule de luptă au fost arse cu ajutorul ATGM ucrainean “Stugna-P”.

Impresionanta “captură” a Brigăzii 80 a fost anunțată de centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe pagina oficială de Facebook.

“În ultima zi, unitățile antitanc ale celei de-a 80-a brigăzi separate de asalt aerian a DSHV a AFU au distrus trei tancuri, trei vehicule de luptă pentru infanterie și două vehicule de asalt amfibiu. Continuăm să desfășurăm operațiuni militare și să distrugem invadatorii din țara noastră natală”, a raportat Statul Major General.

Videoclipul de mai jos arată cum au fost distruse cinci echipamente de la STUGNA-P ATGM. Condițiile de lovire erau diferite. Echipamentul era situat în mijlocul dezvoltării urbane, lângă o zonă împădurită și era ascuns printre vegetația densă. Și unul dintre vehiculele de luptă a fost aruncat în aer când conducea pe un drum murdar.

Reamintim că ATGM “Stugna-P” este folosit de multe unități ale Forțelor Armate din Ucraina pentru a îndeplini diverse sarcini. Ieri, pe 20 mai, soldații forțelor de operațiuni speciale au folosit arme pentru a lovi în poziția unei unități antitanc rusești. Ca urmare, a fost posibilă distrugerea muniției și a unei părți din personalul inamicului.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.