a confirmat lovitura în 20 de rashiști, două instalații de artilerie autopropulsate/foto : facebook.com/GeneralStaff.ua hit confirmat în 20 de rashiști, două instalații de artă autopropulsate/fotografii: facebook.com/GeneralStaff.ua

În sud, trupele ucrainene au învins 90 de ținte pe pozițiile inamice într-o zi și au eliminat 20 de ocupanți.

Potrivit vorbitorului Comandamentului operațional” Sud ” Vladislav Nazarov, inamicul nu are avansuri din pozițiile lor pe linia de contact din regiunile Kherson și Mykolaiv.

“Dar ocupanții folosesc deja forme clasice de război hibrid. Așa-numitul “turneu de presă” al mass-media ruse și străine de la Rostov-pe-Don este pregătit cu o vizită la Herson, Novaya Kakhovka, Skadovsk, armean, unde este planificată o întâlnire cu colaboratorii de ocupație numiți, precum și o demonstrație de dovezi false că Forțele Armate ale Ucrainei trag în civili”, a spus el.

Potrivit lui Nazarov, ocupanții continuă practica insidioasă a falsificărilor, atunci când își părăsesc propriile poziții în sat, retrag echipamente în direcția pozițiilor noastre și lovesc civili, Iar după întoarcerea în sat spun că au efectuat bombardarea Forțelor Armate ale Ucrainei.

“Dar astfel de falsuri sunt cunoscute de mult timp și nu îi conving pe locuitorii indestructibili din Kherson. Ei înțeleg că APU nu lovește populația civilă și că totul va fi Ucraina”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Comandamentului.

El a adăugat că, în schimb, unitățile ucrainene de rachete și artilerie, în cooperare cu aviația, au învins 90 de ținte pe pozițiile inamice în cursul zilei actuale. “Drept urmare, s-a confirmat că 20 de rashiști, două instalații de artilerie autopropulsate, vehicule auto și blindate au fost lovite. Pierderile finale sunt clarificate”, a spus Nazarov.reamintim că de șapte ori pe parcursul zilei zonele de frontieră din regiunea Sumy și regiunea Chernihiv au fost decorticate de pe teritoriul Federației Ruse.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.