pe 10 martie, armata ucraineană a doborât un avion inamic Su-25 de la un Stinger American din regiunea Jitomir , pilotul a fost ucis/foto facebook.com/kpszsu

Pe 10 martie, Ucraina a lovit 10 avioane militare rusești, precum și aviația ucraineană a dat o lovitură zdrobitoare la două coloane mari de echipamente ale ocupanților.

Acest lucru a fost raportat în noaptea de 11 martie la comanda Forțelor Aeriene AFU.

În special, potrivit informațiilor preliminare, Ucraina a distrus un întreg regiment al trupelor aeriene ruse cu un set complet de echipamente: tancuri, vehicule de luptă pentru infanterie, Graduri etc.

În ceea ce privește aeronava, forțele antiaeriene de rachete ale Forțelor Aeriene informează despre înfrângerea a patru ținte aeriene: anterior, trei avioane de atac Su-25 ale ocupanților, precum și Su-34, care în cele din urmă nu au ajuns la propriul aerodrom și au căzut pe teritoriul Rusiei.

Potrivit aviației Forțelor Aeriene, au fost lovite și cel puțin patru ținte aeriene – în principal avioane Su-25.

Există, de asemenea, date de la unitățile Forțelor Terestre, confirmate de materiale fotografice: două avioane de atac ale ocupanților Su-25 au fost doborâte în direcții diferite, una dintre ele de un Stinger American.

“Prin urmare, avem date despre înfrângerea a zece avioane ale fasciștilor ruși care au bombardat orașele pașnice ale ucrainenilor. Informațiile vor fi clarificate și publicate pe surse oficiale. Între timp, ne îndoim degetele și adăugăm potențialele pierderi de aer ale ocupanților la informațiile publicate ieri de forțele aeriene. Să nu uităm de activitatea sistemelor aeriene fără pilot Bayraktar TB-2, care au distrus astăzi sistemul de apărare aeriană Buk M-1 și alte ținte”, notează comanda.

După cum a raportat UNIAN cu referire la Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina, în timpul zilei de 10 martie, ocupanții au încercat să obțină un punct de sprijin la granițele capturate, au regrupat trupele, au restabilit capacitatea de luptă, au completat stocurile de rachete, muniție și combustibil și lubrifianți.datorită pierderilor semnificative de personal și scăderii ritmului ofensivei, trupele ruse continuă să formeze o rezervă pe teritoriul Federației Ruse.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.