armata ucraineană continuă să lovească avioane și elicoptere ale ocupanților ruși/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Sâmbătă, 12 martie, armata ucraineană a distrus două elicoptere rusești, două avioane de luptă și două drone.

Acest lucru este raportat de comanda Forțelor Aeriene AFU.

“Apărarea aeriană a statului astăzi este minus: două elicoptere rusești Ka-52, un Su-34, un luptător neidentificat (probabil Su-30sm sau Su-34), două vehicule aeriene fără pilot. Există, de asemenea, date privind înfrângerea a două ținte aeriene de către luptătorii Forțelor Aeriene AFU, care necesită clarificări și confirmări”, se arată în raport.

În același timp, pe 12 martie, au fost efectuate lovituri puternice de rachete asupra mai multor instalații militare ale Forțelor Aeriene ucrainene.

Astfel, trei rachete de croazieră ale armatei ruse au fost interceptate de apărarea aeriană, dar majoritatea au lovit ținte, provocând daune infrastructurii militare și civile. Aerodromul militar din Vasilkov din regiunea Kiev a fost afectat în special.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 11 martie, armata ucraineană a doborât un bombardier rus Su-34 și a lovit încă cinci ținte aeriene, în special patru elicoptere ale ocupanților.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.