au lansat Registrul Antreprenorilor de stat/foto chesno.org

Mișcarea a lansat sincer un registru al antreprenorilor de stat, care va colecta informații despre reprezentanții guvernului care au devenit colaboratori.

Declarația publicată pe site-ul oficial al organizației spune că stigmatul adecvat va fi atribuit politicienilor care au făcut declarații în favoarea ocupanților, au efectuat propagandă pro-rusă, au participat la organizarea unui pseudo-referendum, au format “autorități” controlate de Federația Rusă.

Registrul a inclus deja 12 persoane. Printre acestea:

Și altele – atât nume familiare, cât și nume noi.

Mișcarea onest, care dezvoltă criterii de Integritate pentru politicienii ucraineni de mai bine de 10 ani, va eticheta toți antreprenorii de stat în baza de date “Politkhab”.

“Acum vom adăuga noi profiluri ale politicienilor la care lucrează echipa noastră în baza de date. Am primit deja aproximativ o sută de e-mailuri și verificăm informațiile. – notează liderul Mișcării sincer Vita Dumanskaya. – Dar este demn de remarcat faptul că cazurile de înaltă trădare în rândul reprezentanților autoguvernării locale sunt extrem de rare. Rezistența primarilor și deputaților unui număr de orașe, chiar și a celor care au fost considerați anterior pro-ruși, este admirabilă. Care sunt poveștile despre primarul din Melitopol Ivan Fedorov și primarulskadovsk Alexandru Iakovlev. Primarii orașelor și deputații din regiunile estice, sudice și centrale ale Ucrainei contracarează agresiunea ocupanților și fac tot posibilul pentru a ajuta locuitorii orașelor și Forțele Armate ale Ucrainei.”în același timp, Dumanskaya a îndemnat pe toți cei care știu despre cooperarea oficialilor cu ocupanții să scrie la oficiul poștal info@chesno.org sau o pagină de Facebook.anterior, UNIAN a raportat deja că fostul adjunct al Poporului din Kivu a fost arestat în lipsă în Ucraina sub suspiciunea de trădare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.