în Ucraina, armata rusă, care era comandantul companiei de recunoaștere, a fost distrusă, a spus un ofițer al Forțelor Armate din Ucraina/foto flickr.com/photos/nothingpersonalÎn Ucraina, armata rusă, care era comandantul companiei de recunoaștere, a fost distrusă , a spus un ofițer al Forțelor Armate din Ucraina/foto flickr.com/photos/nothingpersonal comandantul companiei de recunoaștere a armatei Federației Ruse Dmitri Litvinov a fost ucis în Ucraina.

Comandantul lichidat avea gradul de căpitan, a declarat ofițerul Forțelor Armate ale Ucrainei Anatoly Stefan (Indicativul de apel “Stirlitz”) în canalul său de telegramă.

Potrivit acestuia, un sublocotenent rus, comandant adjunct al grupului de informații cu scop special al Forțelor Speciale ale armatei ruse, Ruslan Gilmanov, a fost ucis și în țara noastră.

Ruslan Gilmanov a fost lichidat în Ucraina , a raportat Stirlitz/foto t.me/a_shtirlitz

“…Gilmanov a făcut un” pas de bunăvoință ” – Oficial denazificat și demilitarizat… Litvinov a făcut un” pas de bunăvoință” – denazificat oficial și demilitarizat”, a împărtășit ofițerul ucrainean.

Dmitri Litvinov a fost ucis în Ucraina, a raportat Stirlitz/foto t.me/a_shtirlitzНапомним , trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme, pe 24 februarie, fără a declara război. Autoritățile ruse au susținut că în țara noastră au decis să efectueze o “operațiune specială” presupusă pentru “demilitarizare” și “denazificare”.

Este demn de remarcat faptul că rușii au atacat nu numai facilitățile militare, ci și cele civile și au existat multe victime și victime în rândul civililor. Numai în Mariupol, Regiunea Donetsk, peste 20 de mii de oameni au murit din cauza adversarilor.

soldații ucraineni au dat o mustrare demnă invadatorilor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, din 19 iulie, 38 550 de adversari au fost distruși pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.