Georgy Dudorov a fost lichidat în Ucraina/foto rbc.ru

Apărătorii ucraineni l-au ucis pe ocupantul rus Georgy Dudorov. S-a dovedit a fi fiul viceguvernatorului Regiunii Autonome Nenets.

Acest lucru a fost raportat de către consilier al Ministrului Afacerilor Interne Anton Gerashchenko.

Moartea lui Dudorov a fost confirmată de Comitetul de Investigații al Federației Ruse. APU l-a lichidat pe ocupant pe 6 martie. Dudorov a fost comandantul adjunct al companiei de recunoaștere pentru activitatea militară și politică a regimentului 137 al Diviziei 106 de parașute Tula Guards.Gerashchenko i-a sfătuit pe ruși să nu-și lase fiii să meargă la război în Ucraina.

“Tatăl meu a vrut să scrie “a participat la eliberarea Ucrainei de naziști” într-un CV pentru creșterea carierei și a primit un sicriu de zinc. Ruși, pentru ce mor copiii voștri? Pentru prostiile unui buncăr senil. Adu-ți fiii acasă! Dacă sunt încă în viață”, a spus Gerashchenko.

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Restricții legate de circulația valutară în țară, obligații de datorie, sancțiuni împotriva băncilor rusești etc. rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Analiștii prezic că economia rusă va intra în incapacitate de plată în luna aprilie a acestui an.

producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.