inamicul a eliminat deja rachetele fabricate de sovietici din depozit/Ministerul Apărării rus/Facebook inamicul a eliminat deja rachetele fabricate de sovietici din depozit/Ministerul Apărării al Federației Ruse/Facebook

Trupele rusești au folosit deja aproximativ 60% din stocurile de arme de precizie împotriva ucrainenilor și chiar mai mult – 70% pentru unele tipuri. Acum inamicul schimbă tactica, deoarece proviziile se termină.

despre acest lucru în interviu Crimeea. Realitățile au fost raportate de reprezentantul GUR Mo Vadim Skibitsky.

“Există cerințe de reglementare relevante pentru nivelul pragului care trebuie păstrat în trupe. Și, potrivit Iskanders, acest nivel de prag aproape a venit”, a explicat Skibitsky.

Acum, rușii nu au capacitatea de a produce rapid arme de înaltă precizie din cauza sancțiunilor occidentale. Inamicul a scos deja rachetele fabricate de sovietici din depozit. Vorbim despre “punctul Y” și X-22.

Rusia a schimbat tactica de a folosi arme de înaltă precizie: dacă mai devreme au fost folosite 2 sau 4 rachete pe obiect, Acum aleg în mod clar ținta și trag rachete de diferite formate – de la 8 la 12 rachete. Sau rachete balistice sau de croazieră terestre sau maritime, pe bază de aer.

Citește și:  Federația Rusă a împrăștiat sute de mine în Marea Neagră: sunt în derivă lângă Ucraina, Bulgaria, Turcia Rusia a “împrăștiat” sute de mine în Marea Neagră: sunt în derivă lângă Ucraina, Bulgaria, Turcia în direcția Slobozhansky, inamicul minează rutele posibilului avans al apărătorilor Ucrainei În direcția Slobozhansky, inamicul minează rutele posibilului avans al apărătorilor Ucrainei  14 civili au fost răniți ca urmare a bombardamentelor din regiunea Mykolaiv, sunt morți În Nikolayevshchina, ca urmare a atacurilor 14 civili sunt răniți,există morți

război în Ucraina: date actualizate

Inamicul continuă să avanseze în est și și-a concentrat toate eforturile asupra capturării regiunilor Luhansk și Donetsk. În timpul zilei, APU a respins 12 atacuri ale rușilor.

Luptele grele continuă pentru Severodonetsk, Lisichansk; ocupanții încearcă să ajungă pe autostrada Lisichansk-Bakhmut. Inamicul a reluat ofensiva în direcția slavă.

Potrivit experților Institutului American pentru studiul războiului, invadatorii au eșuat deja în încercarea de a avansa la sud-est de Izyum din regiunea Harkov. 

Invadatorii avansează constant de la Popasnaya la Bakhmut, dar în viitor această mișcare va încetini, spun analiștii. 

În regiunea Kherson, inamicul construiește deja oa treia linie de apărare, ceea ce indică probabil intențiile trupelor rusești de a rămâne în regiune mult timp. 

Rusia continuă să lanseze atacuri cu rachete asupra orașelor ucrainene. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.