în condițiile războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei, această întrebare este relevantă/foto Unian, Vladimir GontarÎn condițiile războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei , această problemă este relevantă/foto UNIAN, Vladimir Gontar

7408 privind modificarea Legii Ucrainei”Cu privire la protecția socială și juridică a militarilor și a membrilor familiilor acestora”. El ar trebui să acorde dreptul la Asistență monetară în caz de deces al militarilor care au crescut orfani și jumătate orfani, frați și surori care au avut grijă de apărătorii și apărătorii Ucrainei. Acest lucru a fost anunțat de deputatul poporului Taras Batenko, co-președinte al grupului adjunct “Partidul pentru Maybutne”, care a elaborat proiectul de lege.

“Am primit în mod repetat apeluri de la cetățeni cu o cerere de a corecta un decalaj în legile Ucrainei, ca urmare a faptului că frații și surorile au rămas în afara cercului celor care pot solicita sprijin social din partea statului în cazul decesului unui apărător sau apărător al Ucrainei. Din păcate, în această perioadă dificilă în condițiile agresiunii rusești, au devenit frecvente cazurile în care acest decalaj s-a dovedit a fi relevant. Și acestaproblema trebuie rezolvată. Pentru soluționarea legislativă a acestei probleme, împreună cu colegii noștri din grupul adjunct “Partidul pentru Maybutne” și Parlamentul, am elaborat un proiect de lege care va permite acordarea dreptului la Asistență monetară în cazul decesului militarilor care au crescut orfani și semi-orfani, frați și surori care au avut grijă de apărătorii și apărătorii Ucrainei”, a spus Taras Batenko.

7408 propune să ofere sprijin psihologic gratuit din partea statului membrilor familiei militarilor decedați, inclusiv fraților și surorilor care au avut grijă de eroii căzuți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.