morții vor fi îngropați pe terenul de joacă din apropierea cimitirului local/fotografie ua.depositphotos.com

Ca urmare a bombardamentelor de dimineață ale rușilor, trei civili au fost uciși în Ugledar, regiunea Donetsk.

Acest lucru este raportat de Suspilne.

Cochilia ocupanților a lovit oamenii care au venit să bea apă. În urma unui atac inamic, cadavrele a două femei au fost sfâșiate, iar un bărbat de 42 de ani a fost ucis și el.

Acesta din urmă a fost identificat de soția sa. Morții vor fi îngropați pe terenul de joacă din apropierea cimitirului local, vor fi identificați după încheierea ostilităților.

Se remarcă faptul că cimitirul în sine a rămas deja fără locuri.

Potrivit șefului adjunct al VCA local Maxim Verbitsky, 28 de persoane au fost ucise din 24 februarie într-un incendiu de cărbune, dar corpurile oamenilor pot rămâne sub dărâmături.

războiul din Ucraina: date actualizate

Pe 2 mai, soldații ucraineni au respins 12 atacuri inamice în Donbas. Statul Major General observă că inamicul continuă să desfășoare o agresiune armată pe scară largă împotriva Ucrainei și acțiuni ofensive în zona operațională estică.

În direcția Slobozhansky, inamicul a continuat să bombardeze orașul Harkov și așezările din apropiere. În direcția Izyum, inamicul a efectuat un impact activ asupra unităților trupelor noastre.

În direcția Donetsk, eforturile principale ale inamicului continuă să se concentreze pe stabilirea controlului deplin asupra așezărilor Rubezhnoye și Popasnaya și avansarea spre așezările Liman și Slavyansk.

Armata AFU a contraatacat trupele rusești lângă Harkov, împingându-le la 40 km distanță de oraș. Rușii plănuiau să captureze Harkov și să-l țină pentru a avansa mai departe în Donbas.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.