nu este încă posibil să se stabilească numărul exact de victime în Mariupol și Volnovakha/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseNu este încă posibil să se stabilească numărul exact de victime în Mariupol și Volnovakha/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse

În ultima zi, armata rusă a ucis 7 civili în regiunea Donetsk.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Pe 4 August, rușii au ucis 7 civili în regiunea Donetsk — în Toretsk. Alte 9 persoane au fost rănite”, a spus el.

Potrivit lui Kirilenko, în general, 685 de civili au fost uciși și 1.759 răniți în regiune din 24 februarie.

Kirilenko a menționat, de asemenea, că în prezent este imposibil să se stabilească numărul exact al victimelor din Mariupol și Volnovakha.

Citește și:  inamicul a bătut Regiunea Dnipropetrovsk toată noaptea: numai în Nikopol - 40 de sosiri (foto) Inamicul a bătut Regiunea Dnipropetrovsk toată noaptea: numai în Nikopol-40 de sosiri (foto) invadatorii au atacat regiunea Odessa noaptea Invadatorii au atacat Regiunea Odesa pe timp de noapte după ce au lovit aerodromul din Melitopol, ocupanții se ascund în păduri și aterizări-media după ce au lovit aerodromul din Melitopol, ocupanții se ascund în păduri și aterizări – media

Războiul din Ucraina: date actuale

Rușii s-au concentrat pe capturarea lui Soledar și Bakhmut. În 4 August, inamicul a condus un asalt asupra direcției Bakhmut, dar nu a reușit. Luptele continuă în direcția Avdiivka.

au fost bătălii de tragere în direcția Kramatorsk. 

Potrivit experților de la Institutul pentru studiul războiului, Ucraina a preluat inițiativa strategică pentru prima dată și obligă Rusia să redistribuie forțele și să schimbe prioritățile eforturilor.

Invadatorii par să fi părăsit Slavyansk și Seversk. Reacționând la acțiunile contraofensive ale Forțelor Armate ale Ucrainei în regiunea Kherson, inamicul a început să transfere echipamente în Crimeea ocupată. 

Bombardamentele și atacurile cu rachete ale rușilor asupra orașelor ucrainene nu se opresc. Regiunea Dnepropetrovsk, Odessa, Zaporozhye și Nikolaev, precum și Harkov, au intrat din nou sub focul invadatorilor. 

de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei, AFU a eliminat deja 41.500 de ocupanți și mii de unități de echipament inamic. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.