inamicul continuă să atace Donbass/fotografia OOS inamicul continuă să atace Donbass/fotografia OOS

în ultima zi, inamicul a tras asupra a 17 așezări din Donbass.

Acest lucru este raportat pe pagina de Facebook a operațiunii forțelor comune.

“În ultima zi, 17 așezări din Donbass au fost supuse bombardamentelor inamice: Mariupol, Liman, Avdiivka, Maryinka, New York, Velikaya Novoselka, Ivanovka, Novonikolaevka din Cherkasy OTG, Serebryanka (regiunea Donetsk), Severodonetsk, Rubezhnoye, Popasnaya, Lisichansk, Gorskoye, Zolotoe, Privolye, Orekhovo (Regiunea Luhansk). Atacurile aeriene și bombardamentele de artilerie ale trupelor rusești au provocat distrugeri și pagube semnificative la aproximativ 20 de clădiri rezidențiale. Există victime în rândul populației civile”, a menționat OOS.

În special, ca urmare a unui atac cu bombă aeriană asupra satului New York din Districtul Bakhmutsky, trei bărbați născuți în 1939, 1975 și 1982 au fost uciși; alte trei persoane au fost rănite.

Potrivit infrastructurii distruse, se raportează că, ca urmare a atacurilor aeriene, bombardamentele de la uraganul MLRS, atacurile de mortar și artilerie, fermele industriale (New York), ferma (Ivanovka) și comunale (Novonikolaevka) au fost avariate. În estuar, inamicul a tras pe o ambulanță și o cale ferată, în Velikaya Novoselka — o unitate de pompieri și salvare. Ca urmare a bombardării ocupanților satului Novonikolaevka din Cherkassk OTG și a satului Starodubovka din Mykolaiv OTG, transformatoarele și liniile electrice au fost avariate, în urma cărora locuitorii locali au rămas fără electricitate și comunicații mobile.

Oos photoOos photo

Calculele pirotehnice ale Serviciului de urgență de stat au elaborat ieri 14 rapoarte despre obiecte explozive (PNB) în zone deschise, în clădiri private și de apartamente. În special, elementele de luptă de fragmentare cumulativă și alte permise de ședere au fost găsite și neutralizate în Lisichansk în Regiunea Luhansk, în Avdiivka și în districtele Pokrovsky și Kramatorsk din regiunea Donetsk. În prezent, deminarea continuă în satul Severnoye din Districtul Bakhmutsky și în orașul Avdiivka din Districtul Pokrovsky.

Oos photoOos photo

Potrivit raportului, în estuarul districtului Kramatorsk, în timp ce transporta o femeie la o instituție medicală, o mașină de ambulanță a explodat pe un dispozitiv exploziv, nu au existat răni.

 Oos photofotografie a OOS Oos photo Oos photo

“În timpul zilei, 195 de persoane au fost evacuate din Pokrovsk, Severodonetsk, Lisichansk, Popasnaya”, a raportat OOS.

Oos photofotografie a OOSOos photoOos photo

Anterior, sa raportat că ocupanții ruși au folosit cochilii de fosfor în regiunea Donetsk.

Citește și:  Polonia a predat arme grele Ucrainei: ce și cât a primit APU Polonia a predat arme grele Ucrainei: ce și cât a primit APU Ministerul Apărării a numit avantajul APU asupra armatei ruse Ministerul Apărării a numit avantajul forțelor armate ale Ucrainei asupra armatei ruseun colaborator local a fost găsit ucis în Novoaydar un colaborator local a fost găsit ucis în Novoaydar

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.