În ultimele trei săptămâni Germania a predat 80 de SUV-uri pentru APU/photo Embassy of GermanyÎn ultimele trei săptămâni, Germania a predat 80 de SUV-uri pentru APU/foto Ambasada Germaniei

Germania a vorbit despre asistența pe care a acordat-o Forțelor Armate ale Ucrainei în ultimele săptămâni. Statul a transferat 80 de pickup-uri la nevoile apărătorilor ucraineni.

Informațiile relevante au fost primite de la reprezentanții Ambasadei Germaniei. Diplomații de pe Twitter au postat fotografii ale SUV-urilor furnizate de APU.

Mașinile erau prezente pe lista asistenței militare pe care Germania a promis să o ofere Ucrainei. Lista completă este publicată pe site-ul oficial al Guvernului Federal al Germaniei.

Anterior, UNIAN a scris ce fel de echipament și echipament a trimis statul pentru APU. Lista include lansatoare de grenade, MANPADS, mine și așa mai departe. A existat, de asemenea, un loc pentru obuzierele Panzerhaubitzen 2000, ale căror lucrări pe front au fost prezentate la sfârșitul lunii iunie.

Anterior, Germania a anunțat transferul sistemului de apărare aeriană IRIS-t SLM către Ucraina. Cu toate acestea, livrarea va dura luni, deoarece va fi trimisă de compania producătoare Diehl, și nu de Bundeswehr din depozitele sale.

La reuniunea formatului Ramstein-3, Germania a anunțat, de asemenea, livrarea a trei MLR-uri Mars II cu rază lungă de acțiune. Acestea ar trebui trimise în Ucraina până la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii August.în același timp, Germania a livrat până acum mai puțin de 40% din ajutorul militar promis, fapt confirmat de un studiu realizat de Institutul de Economie Mondială Kiel.

 SUV-uri pentru APU/foto Ambasada GermanieiSUV-uri pentru Forțele Armate ale Ucrainei/foto Ambasada Germaniei

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.